HeartAtlas
Zaloguj sięRejestracja
← Wróć · Centrum prywatności
Strona główna›Centrum prywatności›Usuwanie danych

HEARTATLAS · PRYWATNOŚĆ

Usuń dane HeartAtlas

Ta publiczna strona wyjaśnia, jak poprosić o usunięcie konta HeartAtlas i powiązanych z nim danych osobowych.

🗑️ Z poziomu konta HeartAtlas

Jeśli możesz się zalogować, otwórz ustawienia konta, a następnie stronę usuwania. HeartAtlas wyjaśnia skutki usunięcia przed poproszeniem o wyraźne potwierdzenie.

Otwórz usuwanie konta

🔐 Jeśli nie możesz już się zalogować

Skontaktuj się z support@heartatlas.app z adresu e-mail przypisanego do konta. Napisz, że prosisz o usunięcie konta, i podaj wyłącznie informacje potrzebne zespołowi do potwierdzenia, że jesteś właścicielem konta.

📦 Usuwane dane

Trwałe usunięcie ma na celu usunięcie konta i powiązanych z nim danych osobowych zgodnie z funkcjami HeartAtlas i obowiązującymi wymogami prawnymi. Niektóre informacje mogą wymagać ograniczonego okresu przechowywania, jeśli wymaga tego prawo, zapobieganie oszustwom, bezpieczeństwo, spór lub dowód transakcji.

🌐 Konta utworzone przez Google lub innego obsługiwanego dostawcę

Usunięcie konta HeartAtlas usuwa odpowiednie konto HeartAtlas. Nie usuwa konta Google ani innego konta zewnętrznego. Dostęp HeartAtlas można również cofnąć w ustawieniach danego dostawcy.

⏱️ Obsługa wniosku

HeartAtlas realizuje wnioski o usunięcie po niezbędnych kontrolach bezpieczeństwa. Jeśli dodatkowe informacje są bezwzględnie konieczne do uwierzytelnienia wniosku, zespół może o nie poprosić przed wykonaniem usunięcia.

Otwórz Centrum prywatnościPotrzebujesz pomocy? Napisz na support@heartatlas.app
Dlaczego HeartAtlas?Centrum przejrzystościWarunki korzystaniaBezpieczeństwoInstrukcja użytkowaniaJak działa HeartAtlas?PrywatnośćZaufanie i bezpieczeństwoSkontaktuj się z pomocą
© 2026 · 18+ · Prywatność
© 2026 HeartAtlas™

Wszelkie prawa zastrzeżone. HeartAtlas, jego identyfikacja wizualna, interfejsy, teksty, oprogramowanie i bazy danych są chronione. Zabrania się wydobywania, reprodukcji, rozpowszechniania, automatycznego ponownego wykorzystania lub użycia do trenowania systemu AI bez pisemnej zgody. Członkowie zachowują prawa do publikowanych treści zgodnie z Warunkami użytkowania i obowiązującym prawem.